Ons nieuws en acties

De facelift zonder snijden!

Boek voor 30 oktober en ontvang € 50 korting!

 

Wat is een PLASMA LIFT?

Tijdens een plasma behandeling reageert de plasma vlak boven de huid, de bovenste huidlaag wordt daarmee heel gecontroleerd behandeld. Plasma zorgt voor een liftend- en verjongend effect en heeft ook een positief effect op lange termijn. De behandeling met de plasma pen zorgt indirect voor stimulatie op de diepere huidlagen. Hierdoor wordt de aanmaak van nieuw collageen en elastine vezels gestimuleerd. Door dit effect en de herstructurering van bindweefsel zullen de behandelde zones een extra boost krijgen in hun stevigheid en volume. Tijdens de behandeling is de verstrakking direct zichtbaar. Het is dé nieuwste techniek om veilig een behoorlijke verstrakking en huidverbetering te bereiken, zonder operatie!

Wat resultaat mag men verwachten?

Het resultaat blijft 1 tot 3 jaar. Dit is afhankelijk van uw levensstijl en huidconditie. Na de behandeling zijn de huidvezels samengetrokken en wordt de aanmaak van collageen en elastine in werking gezet.

De behandeling is geschikt voor:

Oogleden (boven en onder), voorhoofd rimpels, rimpels rond de mond, rimpels op de wangen, diepe en oppervlakkige rimpels, acne- littekens, rimpels rond de oren, hals lift

 

Laatste berichten en acties

Hélène V
Jane Iredale - The skincare makeup
Environ - a beautiful skin for a lifetime
Advanced Nutrition Programme
Beauty Line
Bruggesteenweg 39,
8340 Sijsele
Ma-vr: 09:00 - 20:00
Za: 08:00 - 17:00
Zo, di: Gesloten