Permanente make-up

Voor er van start wordt gegaan wordt er goed geluisterd naar UW wensen en verwachtingen, daarna wordt er een objectieve analyse gemaakt op basis van de morfologie en persoonlijke gezichtsvorm.

Voor de permanente make-up wordt aangebracht wordt er een kleurenanalyse gemaakt en wordt een voorbeeld getekend met potlood. Tijdens de uitvoering van de permanente pigmentatie wordt er gebruikt gemaakt van een verdovende crème die de behandeling zo goed als pijnloos maakt.

Vraag & antwoord

Hoe lang blijft permanente make-up?
Ongeveer 2-5 jaar.

Wat houdt de behandeling in?
Na een grondige bespreking i.v.m. kleur, dikte en stijl wordt een voorbeeld getekend met potlood, dit wordt bijgewerkt tot het volledig naar uw zin is. Daarna wordt de permanente make-up aangebracht zoals het voorbeeld in potlood. na 1maand komt de klant gratis terug om nog eens volledig te herpigmenteren voor het kleurbehoud. De klant kan op de retouche datum nog steeds aanpassingen qua kleur en vorm doorvoeren.

Is p.m.u. voor iedereen?
Absoluut! Permanente make-up kan aangepast worden aan ieder’s smaak en stijl.
Van natuurlijk tot opvallend. Wel moeten mensen met bloedverdunners een doktersbriefje hebben met toestemming van de arts om enerzijds tijdelijk de bloedverdunners te stoppen of om toch met bloedverdunners aan de behandeling te beginnen.  Ook diabetici worden gevraagd om zo’n toestemming. Mensen die ooit al eens een koortsblaas aan de lippen hebben gehad en die een lipbehandeling wensen worden gevraagd om 2 weken vooraf een koortsblaas-remmend middel te nemen. Tijdens de zwangerschap / borstvoeding wordt deze behandeling ook niet gedaan.

Moet ik mijn wenkbrauwen scheren als ik p.m.u. aan de wenkbrauwen wil?
Dat moet zeker niet, hoe meer wenkbrauw-haartjes men nog heeft staan hoe beter. Soms is dit niet mogelijk omdat we ze verloren zijn door ziekte, genetisch, … dan wordt op een zeer natuurlijke manier gepigmenteerd. 
 

Permanente make-up: onze methode:
Voor er van start wordt gegaan wordt er goed geluisterd naar UW wensen en verwachtingen, daarna wordt er een objectieve analyse gemaakt opbasis van de morfologie en persoonlijke gezichtsvorm. Voor de permanente make-up wordt aangebracht wordt er een kleurenanalyse gemaakt en wordt een voorbeeld getekend met potlood. Tijdens de uitvoering van de permanente pigmentatie wordt er gebruikt gemaakt van een verdovende creme die de behandeling zo goed als pijnloos maakt.

Wenkbrauwen
Haartjestechniek voor een natuurlijke wenkbrauw, de wenkbrauwen kunnen volledig of indien nodig gedeeltelijk worden opgevuld.
Wenkbrauwen kunnen ook worden opgevuld of verlengd. Er wordt alvoren het starten van de behandeling een reële tekening gemaakt.

Eyeliner boven
Door een eyeliner aan te brengen d.m.v. permanente make-up heeft u altijd een natuurlijke en mooie volle oogopslag. Hier kan een eyeliner in de wimperrand worden aangebracht voor een natuurlijke look maar de eyeliner kan even goed mooi vol worden aangebracht voor een meer gemaquilleerde look. Men kan hier ook kiezen voor een "dikke eyeliner" voor een echte volle look met eventueel kleurcontrast.

Eyeliner onder
De eyeliner onderaan kan in de wimperrand geplaatst worden of er kan gekozen worden voor een "dikke eyeliner" voor een "smokey eyes" look.

Lipliner
De lipliner kan gekozen worden om de lippen te accentueren maar ook om te vergroten door juist over de rand te werken, de lippen symmetrisch maken, ...
De lipliner kan ook met een schaduw worden aangebracht voor een minder afgelijnd en dikker resultaat.

Schoonheidsvlekje
Een schoonheidsvlekje in een natuurlijk kleur.

Sproetjes
Natuurlijke sproetjes in een natuurlijk kleur.

Tepels
Het tepelhof of areola wordt opnieuw ingekleurd na een eventuele borstreconstructie.

 

Voor wie is permanente make-up ?

  • Voor mensen die veel zwemmen/sporten/reizen.Voor mensen die weinig tijd hebben om zich te maquilleren of het maar niet onder de knie krijgen
  • Voor mensen die een allergie hebben op de traditionele make-up
  • Voor mensen die na een zwaar ongeluk een reconstructie wensen van de mond of wenkbrauwen (kijk op deze site op dermopigmentatie)
  • Voor mensen die hun uiterlijk willen verbeteren d.m.v. permanente make-up, vb.:een vage lipcontour, lichtbegroeide wenkbrauwen, ...
  • Voor mensen met een fysieke belemmering waardoor ze zelf moeilijk make-up kunnen aanbrengen
  • Voor mensen die er "gewoon" altijd fantastisch en verzorgd willen uitzien

 

Enkele tips waar men rekening mee kan houden vooraleer je langskomt voor een permanente make-up behandeling:
-Minimum 24 uur voor de behandeling mag geen alcohol worden gebruikt en geen inname van asperine. Wat wel mag zijn Dafalgan of Perdolan.
-Het is onnodig om zenuwachtig te zijn, er wordt een verdovende crème gebruikt waardoor de behandeling zo goed als pijnloos is.
Sommige klanten zeggen dat de bikinilijn waxen veel meer pijn doet...
-Medisch dossier: op voorhand vermelden bij uw afspraak of u: suikerziekte hebt, zwanger bent of bloedverdunners neemt. Met toestemming van de huisarts of specialist kan er wel permanente make -up geplaatst worden.
-Bij het plaatsen van een lipcontour wordt aangeraden om een week op voorhand een voedende balsem op de lippen aan te brengen, dat vergemakkelijkt het pigmenteren.
-Bij het plaatsen van een lipcontour bij mensen die last van koortsblazen hebben wordt aangeranden om een week op voorhand de lippen te behandelen met Zovirax.
- Na de behandeling kunt u onmiddellijk terug gaan werken.

Laatste berichten en acties

Hélène V
Jane Iredale - The skincare makeup
Environ - a beautiful skin for a lifetime
Advanced Nutrition Programme
Beauty Line
Bruggesteenweg 39,
8340 Sijsele
Ma-vr: 09:00 - 20:00
Za: 08:00 - 17:00
Zo, di: Gesloten