Definitieve ontharing

Wilt u zich in de zomer ook niet meer druk hoeven te maken over stoppeltjes óf heeft u altijd zo’n last van ingegroeide haartjes op uw oksels, bikinilijn of benen?

Met de MedCos® IPL methode behoren scheren, harsen, epileren en ontharingscrèmes definitief tot het verleden! Hoe dit kan?

Met IPL wordt via licht warmte opgewekt in de haarzakjes en haarstamcellen. Door deze warmte worden de haarzakjes en de haarstamcellen vernietigd, waarna ze nooit meer een haartje kunnen produceren

Vraag & antwoord

Hoeveel beurten heb je nodig?

Gemiddeld zijn 8-10 beurten genoeg, natuurlijk zijn er altijd uitzonderingen waardoor men meer of minder beurten nodig heeft om een haarreductie van 90% te bekomen.
De beurten vinden plaats als de onderliggende haarcyclus door de huid groeit, men vernietigd per beurt een cyclus, met uitzondering van de haartjes die niet verbonden zijn met een haarwortel, hierdoor ondervindt men al na 1 beurt een haarvrije periode. De tussenperiode per beurt is 6-8 weken, behalve voor gezichtshaar dat om de 2-4 weken duurt.

Is definitieve ontharing voor iedereen?

Voor iedereen die een relatief blanke huid heeft met donkere haartjes. als er teveel pigment in de huid zit kan er niet behandeld worden (bijv. negroïde huidtypes) alsook haartjes die wit, grijs of ros zijn kunnen niet definitief onthaard worden. Mensen die epilepsie kunnen ook geen definitieve ontharings-behandeling doen. Diabetici hebben dokterstoestemming nodig.

Hoe definitief is definitief?

Men raad jaarlijks een onderhoudsbeurt aan.

Ik heb last van ingegroeide haartjes, is dit de oplossing?

Absoluut! Voor deze mensen is dit de oplossing.

Is het pijnlijk?

Het is zeer goed verdraagzaam. enkel bij de intieme zones kan wat ongemak zijn, dit is weer snel voorbij.

Kan dit het hele jaar door?

Voor en na de behandeling moet zon(nebank) vermeden worden, zo’n 2 weken.

Moet ik de haartjes laten groeien?

Neen, het is niet zoals bij waxen dat men de haren moet laten staan, integendeel. De dag voor de behandeling wordt gevraagd om de haren te scheren met een scheermesje.

Laatste berichten en acties

Hélène V
Jane Iredale - The skincare makeup
Environ - a beautiful skin for a lifetime
Advanced Nutrition Programme
Beauty Line
Bruggesteenweg 39,
8340 Sijsele
Ma-vr: 09:00 - 20:00
Za: 08:00 - 17:00
Zo, di: Gesloten